30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
papriku červenú alebo zelenú to je jedno čím väčšia, viac sa do nej zmestí,umyjeme, osušíme, ale pri paprike sa vrátim treba nechať všetko čo patrí paprike ,jadierká ale aj stonka nie malá ani veľká, prerežeme otvor od stonky ku koniec papriky ,nie zas úplne celú,postupne vkladáme do otvoru syrokrém( trojuholník alebo plátky) plátok šunky,, zatlačáme pokiaľ sa dá, len opatrne to nevadí, keby sa nám rozrhla ,dotlačíme a opečieme na oleji z oboch strán na miernom ohni, pokial paprika nezhnedne a nebude mäkká ,nevadí keby nám vytiekol syr..jadierká v paprike zapečenej sú výborne štavnaté treba vyskúšať,ked nie nevadi podávame s bagetkami ....
Takže pozor, výborný recept, ale len pre zdravých.