Paprika plnená...

platanbeja - bez fotkyplatanbeja, 12. januára 2013
30 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    papriku červenú alebo zelenú to je jedno čím väčšia, viac sa do nej zmestí,umyjeme, osušíme, ale pri paprike sa vrátim treba nechať všetko čo patrí paprike ,jadierká ale aj stonka nie malá ani veľká, prerežeme otvor od stonky ku koniec papriky ,nie zas úplne celú,postupne vkladáme do otvoru syrokrém( trojuholník alebo plátky) plátok šunky,, zatlačáme pokiaľ sa dá, len opatrne to nevadí, keby sa nám rozrhla ,dotlačíme a opečieme na oleji z oboch strán na miernom ohni, pokial paprika nezhnedne a nebude mäkká ,nevadí keby nám vytiekol syr..jadierká v paprike zapečenej sú výborne štavnaté treba vyskúšať,ked nie nevadi podávame s bagetkami ....

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
S podobným receptom prišiel manžel pred rokmi. Tak sa mu páčil, že sa rozhodol spraviť sám, vlastnoručne, hoci inak skoro vôbec nevarí. V recepte mal aj maslo, vopred ho bolo treba zmiešať s tým taveným syrom. Naplnil, upiekol, naservíroval, voňalo to náramne dobre, chutilo ešte lepšie. Akurát ja som som skončila na pohotovosti s takým žlčníkovým záchvatom, že do roboty som sa horko-ťažko dovliekla až po týždni.
Takže pozor, výborný recept, ale len pre zdravých.

Pridaj komentár k receptu: