Papájová roláda vo figovo-pekanovej kôrke

Luboš Rychvalský
executive chef spoločnosti Trinity Hotels, 20. decembra 2016 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Papájová roláda vo figovo-pekanovej kôrkeFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
30 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Papáju ošúpeme, vyberieme jadierka a nastrúhame najemno. Prebytočnú šťavu vyžmýkame a odložíme nabok. Dužinu zmiešame s kokosom, osladíme javorovým cukrom a zalejeme rozpusteným kokosovým tukom a citrónovou šťavou.

  2. 2

    Figy a pekanové orechy rozmixujeme a medzi dvoma papiermi na pečenie vyváľame plát tenký 6 mm. Na plát rozložíme kokosovo-papájovú zmes a pomocou fólie zabalíme. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist