Papájová roláda vo figovo-pekanovej kôrke
Luboš Rychvalský
executive chef spoločnosti Trinity Hotels, 20. decembra 2016
executive chef spoločnosti Trinity Hotels, 20. decembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papáju ošúpeme, vyberieme jadierka a nastrúhame najemno. Prebytočnú šťavu vyžmýkame a odložíme nabok. Dužinu zmiešame s kokosom, osladíme javorovým cukrom a zalejeme rozpusteným kokosovým tukom a citrónovou šťavou.
- 2
Figy a pekanové orechy rozmixujeme a medzi dvoma papiermi na pečenie vyváľame plát tenký 6 mm. Na plát rozložíme kokosovo-papájovú zmes a pomocou fólie zabalíme. Necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Skusit,vyzera