Foto: dorenika
Inšpiraciu som našla na http://the-beauty-gloss.blogspot.co.uk/ Ale trochu som ich vylepšila a spravila som k nim pesto..je to mňááám a môžete toho jesť kolko Zobraziť celý popisInšpiraciu som našla na http://the-beauty-gloss.blogspot.co.uk/ Ale trochu som ich vylepšila a spravila som k nim pesto..je to mňááám a môžete toho jesť kolko chcete.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cukety ošúpeme,a škrabkou narežeme na tenké pásiky.Potom jemne osmažíme na troške oleja a keď sú skoro hotové pridáme pesto na prehriatie,osolíme a okoreníme.Na koniec môžeme posypať nasekanými súš.rajčinami.
- 2
Pesto:Do mixéru dáme na drobno nasekaní cesnak,špenát a bazalku s trochou oleja,pomixujeme a pridáme rajčiny.Potom už len pridávame olej podľa potreby,osolíme a okoreníme.
- 3
Tie suketové slíže je možné jesť aj surové netreba ich osmažiť,takže recept bez varenia je vhodný aj pre milovníkov raw stravy.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale paradajky tam nepatria, rozmočí sa
Na tuto stranku som zacala sice chodit po odchode z domova, aby sme si zajedli podla moznosti co najlepsie jedla, na ktore sme boli zvyknuti. Ked sa nam vsa otvorili moznosti nepoznanych surovin, tak sme skusili a stali sa ich pouzivatelmi, takze jedalnicek je tym padom bohaty.
Som rada vam ktori tu tiez pridavate kombinacie menej zname, ale zato dobre a verim, ze aj vela tych tradicnych kucharok obcas niecim obhohati ich jedalnick doma. Bylinky si pestujeme v crepnikoch a dari sa im aj vdaka radam, ktore som sa docitala tu.
Uz mas po svatbe?