Foto: diabambulka
Pre všetkých čo milujú jednoduché, rýchle, svieže a ovocné koláčiky :-)))
na 160 °C
Suroviny
Hrnčekové cesto : | |
3 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
Plnka 1. : | |
750 ml |
|
2 ks |
|
Plnka 2. : | |
300 g / jahody, ribezle, maliny / |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
700 ml |
|
2 ks |
|
Postup
-
1
HRNČEK : 300 ml. VEĽKOSŤ PLECHU : 37 x 26 cm. Cesto : Vajcia, cukor a olej vymiešame do peny. Postupne pridávame mlieko a múku s práškom do pečiva. 2/3 cesta vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech ( alebo môžeme plech vystať papierom na pečenie ). Do zvyšného cesta primiešame kakaový prášok a polievkovou lyžicou ho nalejeme na cesto. Pečieme 20-25 minút pri teplote 160°C.
- 2
Plnka 1. : Podľa návodu si pripravíme panna cottu. Do vriaceho mlieka vysypeme prášok na prípravu panna cotty a za stáleho miešania vyríme 1 minútu. Potom ju vylejeme na vychladnutý korpus a necháme stuhnúť.
- 3
Plnka 2. : Zmes mrazeného ovocia ( podľa vlastného výberu, alebo čo mraziak dá :-) dáme do hrnca. Zalejeme 500 ml studenej vody. Pridáme cukor, vanikový cukor a miešame. Keď máme zmes horúcu vlejeme do nej zvyšok vody ( 200 ml ) spolu s rozmiešaným jahodovým pudingovým práškom. Opäť varíme jednu minútu a nalejeme na vychladnutý krém z panna cotty.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/panna-cotta-od-dolcely-fotorece...
dúfam, že som troška pomohla a ozrejmila:-) prajem pekný deň