Ovocný rez s panna cottou

Autor receptu: diabambulka

Pre všetkých čo milujú jednoduché, rýchle, svieže a ovocné koláčiky :-)))

20-25 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. HRNČEK : 300 ml. VEĽKOSŤ PLECHU : 37 x 26 cm. Cesto : Vajcia, cukor a olej vymiešame do peny. Postupne pridávame mlieko a múku s práškom do pečiva. 2/3 cesta vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech ( alebo môžeme plech vystať papierom na pečenie ). Do zvyšného cesta primiešame kakaový prášok a polievkovou lyžicou ho nalejeme na cesto. Pečieme 20-25 minút pri teplote 160°C.
  2. Plnka 1. : Podľa návodu si pripravíme panna cottu. Do vriaceho mlieka vysypeme prášok na prípravu panna cotty a za stáleho miešania vyríme 1 minútu. Potom ju vylejeme na vychladnutý korpus a necháme stuhnúť.
  3. Plnka 2. : Zmes mrazeného ovocia ( podľa vlastného výberu, alebo čo mraziak dá :-) dáme do hrnca. Zalejeme 500 ml studenej vody. Pridáme cukor, vanikový cukor a miešame. Keď máme zmes horúcu vlejeme do nej zvyšok vody ( 200 ml ) spolu s rozmiešaným jahodovým pudingovým práškom. Opäť varíme jednu minútu a nalejeme na vychladnutý krém z panna cotty.
  4. Dobrú chuť :-)