Foto: nanacel
rýchlovka...za pár minút celý plech dobroty....
20
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom dopenista. Postupne pridávame a zašlahávame múku s práškom do pečiva, olej a vodu. Nakoniec ručne vmiešame sneh z bielkov. Asi 3/4 vylejeme na veľký plech. Do zvyšného cesta pridáme kakao a lyžicu vody a ručne zamiešame, aby sme nerozbili sneh. Lyžicou povylievame cik-cakovito na biele cesto. Potom na cesto poukladáme ľubovolné ovocie. Pečieme pri 175 stupňoch presne 30 minút. Je to fakt rýchlovka a zje sa hneď...inak vydrží čerstvý aj 5 dní :)
Diskusia k receptu