Ovocná koža zo sušičky fotorecept

sev111 - fotkasev111, 22. februára 2017 14:11
Ďalšie recepty »
Ovocná koža zo sušičky (fotorecept)Foto: sev111

Robila som prvýkrát, no nie posledný, verím, že sa Vám zapáči :-D

10 min
príprava
300 min
tepelná úprava

Suroviny

 (môžu byť mrazené)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rozmixujeme také množstvo očistených jabĺk bez jadrovníkov a maliny, aby vznikla hustejšia kašička, ja som použila ponorný mixér. Obkreslíme sušičku na pečiaci papier a vystrihneme. Papier dáme na dno, rozotrieme rozmixované ovocie a zapneme sušičku. Každú hodinu meníme pláty - spodný na vrch, vrchný na spodok, aby sa rovnomerne usušili naraz 3 pláty. Ja som sušila cca 5 h, na fotke je už zmes usušená.

    Ovocná koža zo sušičky (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Potom stiahneme papier, usušenú zmes zrolujeme a nakrájame, skladujeme v uzatvorenej nádobe

    Ovocná koža zo sušičky (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Už odložená v dóze.

    Ovocná koža zo sušičky (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Želám zdravé maškrtenie.

    Ovocná koža zo sušičky (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist