Foto: zuzananoskova
Pôvodne som chcela urobiť jeden raw slivkový - kešu koláč, ale dostala som chuť na marhuľové gule. Rozmýšľala som nad "pojivom" a niečo vymyslela, Zobraziť celý popisPôvodne som chcela urobiť jeden raw slivkový - kešu koláč, ale dostala som chuť na marhuľové gule. Rozmýšľala som nad "pojivom" a niečo vymyslela, hoci nie na 100%, nevadí, nabudúce ;-) Aj napriek tomu vznikol veľmi lahodný osviežujúci letný dezert :-)
porcie
príprava
Postup
-
1
Ako prvé som urobila slivkový "džem" vlastne skôr slivkovú omáčku. Rozmixovala som 10 polovíc sliviek s makom a odložila v miske do chladničky zachladiť.
- 2
Kokosové hoblinky som rozmixovala s mandľami na jemno a pridala kokosový olej. Už som len premiešala a tiež odložila do chladničky.
- 3
Marhule som umyla, prekrojila a pôvodne som mala predstavu, že kokosovou zmesou obalím celú polovicu marhule, no nepodarilo sa. Tak som ich len naplnila
- 4
Do tanierika som dala slivkovo-makovú omáčku, položila na ňu plnené marhule a dozdobila lístkami mäty. Podala som Terke, zaželala dobrú chuť a čakala na jej "kritiku". Nedočkala som sa :-D Povedala, že jej to chutí a je to veľmi osviežujúce a nie sladké.
- 5
Dobrú chuť :-)
- 6
A takto som marhule plnila v Teleráno, Markíza 25. 07. 2013
- 7
Teleráno, Markíza 25. 07. 2013
- 8
Teleráno, Markíza 25. 07. 2013
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu