Oškvarková nátierka

azza - bez fotkyazza, 7. septembra 2010

Tento recept je úplne jednoduchý,ale chutný.

40
porcií
30 minút
príprava
120 minút
na 100 °C

Suroviny

2 kg
1 kg
3 fľaše
20  dg
4 PL
10 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Oškvarky,mäso,cibuľu ,feferonky ,lečo pomelieme.Pridáme horčicu,vajíčka ,soľ ,korenie.Dobre premiešame .

  2. 2

    Dáme do 3dcl fliaš.Dáme sterilizovať na 2hod. dobre čítate na 2hod.

  3. 3

    V chladničke vydržia veľmi dlho.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Zaváraniny

Diskusia k receptu

evanaaa
A čo lečo? Tiež sa pomelie alebo ... skúsila by som, ale z menšej dávky, toho je asi veľa, pre dvoch.
azza
Aj lečo .môže sa to robiť aj v malom všetky srovyny dáme v polovičnom mnoštve
azza
Nie ,ale je to treba držať na chladnom a tmavom mieste .
používateľ nemá avatar
mb
mb
to maso je varene, ze?
azza
môže ale nemusí keď že sa 2hod. sterilizuje.Ja osobne dávam surové ak niekto chce môže ho obvariť.
andromeda
Takúto pomazánku som robila, keď sme zabíjali. Dávala som ju do pohárov od presnídavky. Pomlela som na malom koliesku a ešte so ju mixovala. Bravčové mäso som použila bôčik. Skladovala som ju v komore a vydržala aj rok.
azza
Ano aj ja používam bôčik.ale niekto používa pliecko ,preto to všeobecne brav.mäso.
giovany
Aj ja robím takú, ale bez mäsa. Len škoda že nevydrží dlho. Rýchlo sa skonzumuje. Leča dávam menej
azza
Lečo podľa chuti ,my máme rádi tak ako som napisal.
klekipetra
A čo takto- škvarky pomelieme spolu so surovou cibuľou, pridáme kremžskú horčicu, premiešame. A je to.
(Lečo je dobré s knedlami.)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha