Orechové kurča v bazalkovej omáčke

redakcia - fotkaRedakcia, 11. septembra 2009 14:25
Ďalšie recepty »
4
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme utierkou, mierne naklepeme, osolíme a potrieme korením. Osmažíme z oboch strán v panvici na PL rozohriateho oleja domäkka. Vyberieme a zabalíme do alobalu. Do výpeku prilejeme zvyšný olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a osmažíme.

  2. 2

    Potom pridáme obidva druhy syra, smotanu a pretlačený cesnak. Na miernom ohni necháme syry za stáleho miešania roztopiť, prisypeme bazalku a krátko povaríme. Orechové jadrá nahrubo nasekáme a nasucho opražíme na teflónovej panvici.

  3. 3

    Osmažené prsia na tanieri prelejeme omáčkou a posypeme opraženými orechmi. Podávame s cestovinami.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist