Foto: andy54
Jednoduchý recept ako využiť šťavu zo sladkokyslých uhoriek. Čerstvo uvarené majú výraznú chuť. Keď ich ochutnáte neskôr, chute sa spoja a je to Zobraziť celý popisJednoduchý recept ako využiť šťavu zo sladkokyslých uhoriek. Čerstvo uvarené majú výraznú chuť. Keď ich ochutnáte neskôr, chute sa spoja a je to lahodné.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šťavu varíme spolu s čiernym korením.
-
2
Po zovretí pridáme rozšľahané mlieko so smotanou, hladkou múkou a trochou červenej papriky.
-
3
Necháme zovrieť. Do vriacej polievky púšťame vajcia tak, aby ostali celé.
-
4
Chvíľu počkáme, kým nám vajíčka nestuhnú a polievku zahustíme zápražkou.
-
5
Necháme zovrieť a vypneme.
-
6
Dobrú chuť.
Až žasnem, aké sú kuchárky vynaliezavé, aby sa nič nevyhodilo. Správna gazdinka.