Mam rad rychle jedla, toto je navyse bez masa...
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Papriky umyjeme a odrezene cast so stonkou tak, aby sme mohli vybrat vnutro ale zaroven uchovali tvar a neposkodili zvysok. Zostane nam akysi paprikovy kornutik.
- 2
Vnutro paprikoveho kornutika vysypeme vegetou (samozreme ine nahrade vegety su mozne).
- 3
Nakrajame tvrdy syr na platky uzke cca 1-1,5 cm a vylozime nim vnutro papriky.
- 4
Dame na panvicu na horuci olivovy olej. Zvycajne prska, takze zakryjeme pokrievkou. Niekolko krat obratime, az kym paprika nechyti mierne hnedasty nadych a syr nezacne vytekat.
- 5
Vyberieme, dame na tanier, polejeme olejom z panvice, podavame s cerstvym chlebom. Zapijat mozte bielym vinom alebo pivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu