Ohnivé mango

marisee - bez fotkymarisee, 26. októbra 2013
Ohnivé mango
Foto: marisee

tropické predjedlo alebo príloha

2
porcie
5 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1/2 ks




Postup

  1. 1

    Zrelé mango nakrájajte na kocky, pokvapkajte polovicou vytlačenej limetky, posypte sušeným čili a červenou havajskou soľou. Podávajte vychladené ako predjedlo.

    Ohnivé mango - obrázok 1
  2. 2

    Ak pridáte nakrájanú šalotku, bude ideálnou prílohou k hydinovému mäsu.

Diskusia k receptu

pusta
táto kombinácia je úžasná, zbožňujem mango.
skvelý recept, nádherné foto.
marisee
Áno pseudocognac. Je to soľ zo severného pacifiku, bohatá na minerály, sušená na slnku a svojou výrazne červenou farbou dopĺňajuca žltú farbu manga. Jedlo je o všetkých zmysloch.
bozulka
A kde si zohnala takú soľ? Ja používam morskú soľ najradšej zo Sicílie,ale tá je biela...
sisok
Zaujimave recepty...vidim, ze prisiel na varechu dalsi zaujimavy clen :) tak vitajte, budem sa tesit na Vase recepty, uz ten zaciatok vyzera dobre:)
sara8
Každý rok zabudnem napísať a poďakovať za tento výborný recept. Teda: ďakujem :). Tieto vianoce sme mali Ohnivé mango takmer denne. Odporúčam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia