Obrátený koláč s hruškami

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009
20 minút
na 190 °C

Suroviny

4 ks
300 g
150 g
100 g
300 g




Postup

  1. 1

    Cukor v panvici necháme na miernom plameni skaramelizovať, pridáme maslo a tymian a nalejeme ho do tortovej formy vymastenej maslom.

  2. 2

    Karamel husto posypeme posekanými orieškami a na ne poukladáme plátky očistených hrušiek. Lístkové cesto rozvaľkáme na tenký plát a zakryjeme ním pripravené ovocie.

  3. 3

    Koláč pečieme v rúre zohriatej na 190°C asi 20 minút. Po upečení ešte teplý otočíme a dáme vychladnúť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia