Foto: kkaja
Ak neviete, čo so starším chlebíkom, ponúkam tip na chutné raňajky ... alebo aj večeru :)
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
7 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Odkrojíme požadovaný počet chlebov a vyrežeme striedku tesne pri kôrke.
-
2
vytlačíme ľubovoľné množstvo syra
-
3
na panvici necháme rozohriať asi 3 PL oleja a vložíme kôrky
-
4
do každej kôrky rozklepneme vajíčko a roztiahneme ho po celej ploche a znížime teplotu pod panvicou vajíčko môžeme ľubovoľne pokoreniť, posypať bylinkami ... podľa chuti
-
5
medzi tým rozotrieme syr
-
6
a striedku vložíme do kôrky na pôvodné miesto syrom na vajíčko
-
7
chlebík opekáme z oboch strán dochrumkava
-
8
prebytočný tuk necháme vsať do utierky pred podávaním môžeme pokvapkať kečupem, tatarskou, cibuľou ... kto má čo rád
Diskusia k receptu