Nugátové košíčky
Boris Markovič
šéfcukrár hotela Park v Piešťanoch, 2. februára 2015
šéfcukrár hotela Park v Piešťanoch, 2. februára 2015
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
18 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Plech na mafiny vymastíme maslom. Cukor zmiešame s múkou a sódou bikarbónou. V inej miske zmiešame jogurt, vajcia a vanilkový cukor.
- 2
Jogurtovú zmes spolu s rozpusteným maslom prilejeme k múke a cukru. Vymiešame cesto.
- 3
Rúru vyhrejeme na 190°C, vymastené jamky v plechu naplníme dvoma tretinami cesta, do stredu každej jamky pridáme nugát a doplníme zvyšným cestom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu