Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom a korením na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom a korením na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.
príprava
Postup
-
1
Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
- 2
Posypeme ich korením na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
- 3
Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
- 4
Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.
- 5
Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu