Foto: stacy77777
Letná klasika....
16
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Smotany na šľahanie vymiešame do tuha, pridáme práškový cukor, kyslú smotanu, mascarpone.
- 2
Želatínu necháme napučať v 5 lyžiciach vody, potom nahrejeme,do takto rozpustenej primiešame zo 2 lyžice hotovej plnky,premiešame.Vlejeme k smotanovej plnke,dôkladne premiešame mixérom.
- 3
Na dno tortovej formy si poukladáme okrúhle piškóty,dáme tenkú vrstvu plnky,dlhé piškóty uložíme na stojato po obvode formy.
- 4
Striedavo robíme vrstvy plnky,piškót, ovocia podľa vlastnej chuti a fantázie.
- 5
Dozdobíme ľubovoľne vrch torty. Dáme do chladničky ztuhnúť.
- 6
Na týchto nepečených maškrtách je dobre,že sa naozaj dajú tvoriť rýchlo, podľa vlastnej fantázie a neodmietne asi nik.....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
velmi šikovná