Foto: lenkapav
Tuto tortu som jedla prvykrat v Rakusku a velmi ma ocarila svojou jednoduchostou a lahodnou chutou. Tak nech sa paci, vyskusajte ju tiez.
Postup
-
1
Najskor si uvarime z mlieka a pudingoveho prasku puding. Nechame ho vychladnut. Vymiesame si slahacom maslo s cukrom, postupne do neho pridavame vychladnuty puding.
-
2
Vyslahame si jednu 250ml slahacku. Zlahka ju primiesame k maslovemu kremu. Plnka do torty je hotova.
-
3
Pripravime si vhodnu tortovu formu. Dno vystelieme piskotami namacanymi v kave s rumom (ak chcete, mozete namacat aj v mlieku). Na vrstvu piskot rozotrieme primerane mnozstvo kremu a tento postup opakujeme az do uplneho spotrebovania kremu.
-
4
Hotovu tortu dame na hodinku do chladnicky stuhnut.
-
5
Vychladnutu tortu vyberieme z formy a potrieme s vanilkovym cukrom vyslahanou slahackou. Dozdobime s mandlovymi lupienkami a cokoladou. Dobru chut.
Diskusia k receptu