Foto: diabambulka
Svieži nepečený koláčik...
porcií
Suroviny
Cesto : | |
200 g |
|
80 g |
|
1 PL |
|
Plnka 1. : | |
500 ml |
|
2 ks |
|
250 g |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
Plnka 2. : | |
200 g |
|
250 ml |
|
2 PL |
|
1 ks |
|
40 g |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Cesto : Maslo roztopíme a vmiešame do pomletých cereálnych keksíkov. Prídáme 1 PL medu a vysypeme do tortovej formy, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie. Keksíkovú zmes dobre povtláčame.
- 2
Plnka 1.: Z mlieka a pudingových práškov a vanilkového cukru uvaríme hustý puding. Vmiešame likér a miešame kým puding nevychladne. Na koniec pomaličky vmiešame tvaroh spolu s medom. Na záver primiešame precedené mandarínky .
- 3
Plnka 2. : Šľahačku vyšľaháme spolu s pomazánkovým maslom bez príchute a stužovačom šľahačky. Osladíme podľa chuti medom. Pridáme kakový prášok, kúsky čokolády a premiešame.
- 4
Postup : Pripravené cesto utľapkáme do tortovej formy. Natrieme plnku 1. do ktorej sme vmiešali odkvapkané mandarínky. Následne navrstvíme druhou plnkou s čokoládovými kúskami a dáme dobre vychladiť do chladničky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu