Foto: jurovic6
Vyborny rez ktory u nas na Vianoce alebo ine sviatky nesmie chybat...
1 plech
porcia
porcia
60 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Piškótové cesto: | |
4 ks |
|
200 g |
|
200 g |
|
4 PL |
|
1 ks |
|
1 čl |
|
Potom potrebujeme: | |
1 balik |
|
|
|
|
|
Krém: | |
9 dcl |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
3 ks |
|
Na ozdobenie : | |
postrúhaná |
|
Postup
-
1
Vymiešame zltka s vodou, van.cukrom a cukrom do penista. Vymiešame samostatne bielko a ked vznikne pena, ju primiešame k vymiešanemu zltku. Na koniec primiešame aj ostatné. Vylejeme na plech a pečieme 20 min. na 180°C.
- 2
Uvarime puding s mlieka, zlatých klasov a s dvoch van. cukrov. Ked stuhne, vmiešame ho do dvoch kyslých smotán a primiešame aj treti van.cukor.
- 3
Piškot potrieme dzemom a tenkou vrstvou kremu. Uvarime kávu a namáčame v nej piškoty, ktore ukladáme na krem. Na piškoty rozotrieme zvyšný krem, posypeme čokoládou a dáme do chladničky stuhnút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
kyslou smotanou sa ma pomiesat rucne alebo pomocou mixera.
Aky velky plech si pouzila ?
Dakujem
Jurovic6, mal by si odpísať a uviesť na správnu mieru to, čo je nejasné ( niekomu).
Vsetkym Vam srdecne dakujem za mile komentare a dufam ze ked tento recept skusite, ze Vam bude chutit.
Dakujem este raz za komentare