Nátierka z čabajky

bugout - fotkabugout, 2. apríla 2022
Nátierka z čabajky
Foto: bugout

Opäť jedna nátierka. A musím povedať, že výborná.

Suroviny

1 ks
150 g
200 g
2-3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Klobásu aj syr nastrúhame (klobásu som pokutroval) a zmiešame s ostatnými ingredienciami.

  2. 2

    Syr v originál recepte bol čedar, ja mám radšej ementál, tak som dal ten. Pokiaľ ide o soľ a korenie, treba sa zariadiť podľa klobásy a aj použitej čili pasty. Taktiež množstvo majonézy podľa toho ako je klobása suchá.

Recept je zaradený do kategórií:
Údeniny, Nátierky, Rýchla príprava (do 30 min.), Studené pokrmy

Diskusia k receptu

zahra
Natierky su velmi vdacna zalezitost pri vacsom mnozstve osob, verim ze ta tvoja je vyborna a ze si na nej nasi priatelia pochutia. Ulozena.
afataga
Chutila by mi, kedysi som robievala skoro taku istu so suchou salamou, uz som na nu aj zabudla, dik za pripomenutie, davala som aj horcicu.
haji
Skvělá pomazánka! Mně by moc chutnala. Jenom tu čabajku ustrážit, aby bylo do pomazánky, to je víc než výzva. Chutné foto!

Zaujímavé video z archívu TV Varecha