Najlepšie zemiakové pagáče

hruso - bez fotkyhruso, 24. novembra 2010
100 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

hrnček 3
hrnček 2, nastrúhané uvarené
hrnček 1
hrnček 1
kávová lyžička 3
sáčok celé
sáčok 1




Postup

  1. 1

    vymiesiť, nechať vykysnúť, rozgúlať, vykrojiť, potrieť rozšľahaným vajcom a ozdobiť kmínom alebo syrom. piecť pri 200 stupňoch.

Diskusia k receptu

zdezda
jeeeeej, hrnčekové pagáče, také ešte nemám, veľmi sa mi recept páči, už mám aj uvarené zemiaky v šupke :-)))
danculka
Zemiakové pagáče mi pripomínajú prechádzky po horách s deťmi ,obaja si niesli svoj batoh,plný zemiakových pagáčov.Ja cesto zamiesim ,bez zemiakov , ale vykysnuté cesto 3-krát prevaľkám a za každým prevaľkaním nastrúham 1-2 zemiaky,ale si dám aj Tvoje do KK a porovnám,Tvoje sú menej pracné,dík.
zdezda
Piekla som podľa tvojho receptu, no spravila som rožky, je to vynikajúce cesto, odporúčam všetkým. urobila som aj foto, ak mi dovolíš, tak ho aj pridám.
hruso
jasnačka, zdezda, foto bude super :D teším sa, že chutia :D je to recept od budúcej svokry... :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia