Nadýchaná treska na spôsob nátierky

ostriez - fotkaostriez, 17. mája 2015

Toto ma len tak napadlo nakolko oblubujem tresku a chcel som ju niako nadýchat . Však posúďte sami ja ju natieram na chlieb ako pomazánku. Napíšte prosím čo vy na to, je to môj prvý príspevok.

15 minút
príprava

Suroviny

500 g
500 ml
2 ks
1 ks
3 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájame na malé kocky a dobre rozmiešame spolu vsetky suroviny. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

ostriez
Ja dávam obycajnú , ale kažbý podla svojej chuti.
hubata
Celkom fajn nápad, zmena chuti je len v horčici, lebo cibuľa v treske už je.
ostriez
Ano je tam ale mnozstvo sa viac ako zdvojnásobí tak mi tam chybala. Preto aj cibula, ale každý podla chuti.
evanaaa
Teraz som nevedela o akú tresku ide, myslela som, že len rybu a z nej robíš svoj šalát, ja som už tak robila.....inak, včera som mala tresku v jogurte ( nie v majonéze), ale kúpenú, takže aj taká existuje.
ostriez
ÁÁno viem o nej ale je taká menej nadýchaná ako vtomto recapte. Ale kupujem si ju aj ja.