Nachos - tak trochu po slovensky :-) fotorecept

mamaoli - fotkamamaoli, 20. septembra 2010
Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept)
Foto: mamaoli

Túto pochúťku som síce nemala možnosť ochutnať priamo v Mexiku, ale výborne chutila aj v USA, kde som si to vždy objednávala ako predjedlo. Zobraziť celý popisTúto pochúťku som síce nemala možnosť ochutnať priamo v Mexiku, ale výborne chutila aj v USA, kde som si to vždy objednávala ako predjedlo. Nachos je samozrejme skvelý ¨spoločník¨ na párty k dobrémi vínečku.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

2 balíky
125 g
1 ks
300 g




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji si opražíme na malé kúsky nakrájané kuracie prsia. Pridáme soľ a červenú papriku.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme fazuľu a ešte chvíľku pražíme.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Do jánskej misy si naukladáme tortilla chips.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na ne potom dáme mäsovo-fazuľovú zmes.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Posypeme poriadnou dávkou :-) strúhaného syra.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Zakryjeme tortilla chips(-sami) a všetko ešte raz zopakujeme. Dáme zapiecť do rúry.

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    A párty sa môže začať!...............Dobrú chuť!

    Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

mamaoli
kedze vsetko je uz vlastne hotove, tak dovtedy, kym sa neroztopi syr.
jerica
pekné , ako píšeš , párty môže začať :-))
haston
prosil by som informáciu o jánskej mise, u nás také nedostať kúpiť. čím sa to líši od bežnej misy?
mamaoli
akoze nedostat? klasicka sklenena misa do rury (janska misa)..........skus si nagooglovat :-)
haston
ahá, zrejme sa jedná o misu z jenského skla. to môže byť ona.
mamaoli
ano haston, z jenskeho skla, ale kludne sa to moze zapekat v comkolvek co vydrzi 180 stupnov :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia