Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept)

Autor receptu: mamaoli

Túto pochúťku som síce nemala možnosť ochutnať priamo v Mexiku, ale výborne chutila aj v USA, kde som si to vždy objednávala ako predjedlo. Nachos je samozrejme skvelý ¨spoločník¨ na párty k dobrémi vínečku.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Postup

  1. Na olivovom oleji si opražíme na malé kúsky nakrájané kuracie prsia. Pridáme soľ a červenú papriku.
  2. Pridáme fazuľu a ešte chvíľku pražíme.
  3. Do jánskej misy si naukladáme tortilla chips.
  4. Na ne potom dáme mäsovo-fazuľovú zmes.
  5. Posypeme poriadnou dávkou :-) strúhaného syra.
  6. Zakryjeme tortilla chips(-sami) a všetko ešte raz zopakujeme. Dáme zapiecť do rúry.
  7. A párty sa môže začať!...............Dobrú chuť!