Nachos - tak trochu po slovensky :-) (fotorecept)
Autor receptu: mamaoli
Túto pochúťku som síce nemala možnosť ochutnať priamo v Mexiku, ale výborne chutila aj v USA, kde som si to vždy objednávala ako predjedlo. Nachos je samozrejme skvelý ¨spoločník¨ na párty k dobrémi vínečku.
4 porcie |
20 minút príprava |
10 minút na 180 °C |
Postup
- Na olivovom oleji si opražíme na malé kúsky nakrájané kuracie prsia. Pridáme soľ a červenú papriku.
- Pridáme fazuľu a ešte chvíľku pražíme.
- Do jánskej misy si naukladáme tortilla chips.
- Na ne potom dáme mäsovo-fazuľovú zmes.
- Posypeme poriadnou dávkou :-) strúhaného syra.
- Zakryjeme tortilla chips(-sami) a všetko ešte raz zopakujeme. Dáme zapiecť do rúry.
- A párty sa môže začať!...............Dobrú chuť!