Mrkvová nátierka

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 29. apríla 2010

Výborná a chutná desiata

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

1 ks
6 ks
3 lyžice




Postup

  1. 1

    Očistenú mrkvu postrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme tavený syr a maslo. Všetko dobre premiešame a dochutíme citrónovou šťavou. Podľa chuti môžeme ešte prisoliť alebo prikoreniť. Výbornú chuť pomazánky docielime ak použijeme rôzne druhy taveného syra.

Diskusia k receptu

hanina
Ja som kedysi takto robila chuťovky - pre farebnosť. A keď nebol syr - bola dobrá aj s majonézou.
haston
jednoduché a dobré. a má to veľa obmien - podľa toho, čo ešte pridáme.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia