Mrkvová nátierka

mathie175 - fotkamathie175, 4. novembra 2012

Túto nátierku alebo, ak chcete, pomazánku si robím rád na desiatu. Je ľahká a chutná.

4-5
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

3 ks
3 strúčiky
2 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Mrkvu si nastrúhame na malé kúsky. K nej pridáme maslo a cesnak.

  2. 2

    Túto hmotu pomaly rozmiešame a postupne pridávame tavený syr.

  3. 3

    Podľa seba dochutíme a po prípade pridáme cesnak.

  4. 4

    Tip: Najlepšie chutí na jemne opraženom chlebíku.

  5. 5

    Pozor: Na fotke je aj Tatarka hoc v recepte nie je. Moja chyba.

Diskusia k receptu

lenkac
dnes som sa chystala spraviť mrkvovú nátierku, takže ďakujem za inšpiráciu, určite vyskúšam :)
mamatata2
Fajné sú tvoje nátierky, zaradím do desiatového jedálnička.
používateľ nemá avatar
plk
plk
Aaaa... :-) Mrkvova, moja oblubena. Ja robim - mrkva, cesnak, nejaky tvrdy syr, niekedy pridam kalerab. Vsetko nastruhane, samozrejme. A "rozriedim" to smotanovym jogurtom - hodi sa aj kysla smotana ak ma niekto radsej ako jogurt. Ani solit netreba (sol pouzivam minimalne), cesnak to dostatocne "spikantni".
zlatulik3
Velmi pekne a urcite aj chutne natierky..si velmi šikovny chalpec,škoda že takeho nemam doma..:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia