Foto: myshull
Pamätáte si tú skvelú pochúťku, ktorá nanešťastie vymizla z obchodov? že "AHA"? tak toto s čistým svedomím môžme nazvať "domáce AHA". Výborné čokoládové odreagovanie Zobraziť celý popisPamätáte si tú skvelú pochúťku, ktorá nanešťastie vymizla z obchodov? že "AHA"? tak toto s čistým svedomím môžme nazvať "domáce AHA". Výborné čokoládové odreagovanie :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Oddeľte žĺtka od bielok a bielka vyšľahajte s cukrom na pevnú penu. V hrnci nechajte roztopiť čokoládu, pridajte 2 žĺtka a mlieko. Nechajte zmes zohraiť, ale nesmie vrieť. Zľahka vmiešajte penu z bielok do čokoládovej zmesi. Vyšľahajte smotanu na šľahačku a primiešajte do zmesi. Nechajte v chladničke po dobu 24 hodín a potom podávajte.
Jasné, že môžeš, dobré je aj ako pleťová maska, skús a ani mejkap už nebude teba.