Mousse au chocolate

myshull - fotkaMyshull, 24. septembra 2012 19:41
Ďalšie recepty »
Mousse au chocolateFoto: myshull

Pamätáte si tú skvelú pochúťku, ktorá nanešťastie vymizla z obchodov? že "AHA"? tak toto s čistým svedomím môžme nazvať "domáce AHA". Výborné čokoládové odreagovanie :)

20 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 ks
150 g
1 dl
400 ml
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Oddeľte žĺtka od bielok a bielka vyšľahajte s cukrom na pevnú penu. V hrnci nechajte roztopiť čokoládu, pridajte 2 žĺtka a mlieko. Nechajte zmes zohraiť, ale nesmie vrieť. Zľahka vmiešajte penu z bielok do čokoládovej zmesi. Vyšľahajte smotanu na šľahačku a primiešajte do zmesi. Nechajte v chladničke po dobu 24 hodín a potom podávajte.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist