Foto: zuzlik0402
Keď mám chuť experimentovať.
Postup
-
1
Krevety a slávky si obvaríme vo vode a scedíme.
- 2
Na oleji popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a šampióny, pridáme morské potvorky, trošku osolíme a chvíľu podusíme. Pridáme ošúpanú a na drobno nakrájanú paradajku a kukuricu podľa chuti. Posypeme oregánom.
- 3
Nakoniec pretlačíme niekoľko strúčikov cesnaku (podľa chuti) a podlejeme cca 60 ml červeného vína. Necháme prevrieť a môžeme podávať napr. s grahamovými špagetami a tanier dozdobíme kúskom francúzskeho plesnivého syra. Alebo stačí podávať s pečivom, či celozrnným suchárom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu