Morčacie spiedini z Talianska
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prsia nakrájame na rezance a osolíme. Kukuričnú múku zmiešame s parmezánom a nastrúhanou citrónovou kôrou. V pripravenej zmesi obalíme nakrájané rezance.
- 2
Na panvicu dáme olivový olej a trošku masla. Rezance pomaly pražíme na každej strane 3 – 4 minúty.
- 3
Hotové dáme odkvapkať na papierový obrúsok a servírujeme s citrónom, zeleninovým šalátom, prípadne so zemiakovou kašou alebo batátovým pyré.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu