Morčacie spiedini z Talianska

František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014
Morčacie spiedini z Talianska
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 PL
150 g
1 ks
30 g
30 g




Postup

  1. 1

    Prsia nakrájame na rezance a osolíme. Kukuričnú múku zmiešame s parmezánom a nastrúhanou citrónovou kôrou. V pripravenej zmesi obalíme nakrájané rezance.

  2. 2

    Na panvicu dáme olivový olej a trošku masla. Rezance pomaly pražíme na každej strane 3 – 4 minúty.

  3. 3

    Hotové dáme odkvapkať na papierový obrúsok a servírujeme s citrónom, zeleninovým šalátom, prípadne so zemiakovou kašou alebo batátovým pyré.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia