Morčacie prsičká s celozrnnou ryžou a vareným kalerábom

andiss - fotkaandiss, 20. júla 2014
Morčacie prsičká s celozrnnou ryžou a vareným kalerábom
Foto: andiss

Dusené mäsko, chutná ryža a kaleráb. Varený ho ľúbim najmä v nedeľnom vývare od maminy.

25 minút
príprava

Suroviny

125 g
60 g
 menší mladý

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäsko ochutíme solčankou, čiernym korením a cesnakom. Na kvapke olivového oleja osmahneme, aby sa zatiahlo a nestratilo šťavnatosť. Po asi 5tich minútach podlejeme vývarom a dusíme.

  2. 2

    Ryžu ideme opäť variť približne len 10 minút. Stiahneme zo sporáku, premiešame s kari korením. Kaleráb uvaríme tiež alebo použijeme zo spomínaneho nedelneho vývaru. Snáď aj vám sadne táto kombinácia :-))

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Ano, je od UncleBens v takej oranzovej krabicke. Aj ja som bola prekvapena, nakolko taku z bio obchodu trebalo aspon 30-50minut.. :-)

Pridaj komentár k receptu: