Foto: morenajea
Mäsko na sladko
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na menšie rezne. Ochutíme bielym korením a soľou. Na oleji vo woku osmažíme z oboch strán do zlata. Potom všetky plátky necháme pod pokrievkou 5 minút dusiť. Vyberieme a odložíme.
- 2
Do výpeku pridáme med, horčicu a po troche primiešavame smotanu. Na miernom ohni vymiešame krémovú omáčku. Jemne zaprášime múkou.
- 3
Mäso dáme do omáčky a chvíľu spolu prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi a plátkom mandarínky. Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu