Morčacie na smotanovo-medovej omáčke

morenajea - fotkamorenajea, 6. decembra 2010
Morčacie na smotanovo-medovej omáčke
Foto: morenajea

Mäsko na sladko

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
250 ml
1 KL
3 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso si nakrájame na menšie rezne. Ochutíme bielym korením a soľou. Na oleji vo woku osmažíme z oboch strán do zlata. Potom všetky plátky necháme pod pokrievkou 5 minút dusiť. Vyberieme a odložíme.

  2. 2

    Do výpeku pridáme med, horčicu a po troche primiešavame smotanu. Na miernom ohni vymiešame krémovú omáčku. Jemne zaprášime múkou.

  3. 3

    Mäso dáme do omáčky a chvíľu spolu prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi a plátkom mandarínky. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Vrátili sme sa dnes po týždni z lyžovačky a doma nás čakala táto večera, ktorú nám urobila naša staršia dcéra. Bolo to úžasné.

Pridaj komentár k receptu: