Morčacie na smotanovo-medovej omáčke
	        Autor receptu: morenajea 	         
	        
	        Mäsko na sladko | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Mäso si nakrájame na menšie rezne. Ochutíme bielym korením a soľou. Na oleji vo woku osmažíme z oboch strán do zlata. Potom všetky plátky necháme pod pokrievkou 5 minút dusiť. Vyberieme a odložíme.
 - Do výpeku pridáme med, horčicu a po troche primiešavame smotanu. Na miernom ohni vymiešame krémovú omáčku. Jemne zaprášime múkou.
 - Mäso dáme do omáčky a chvíľu spolu prehrejeme. Podávame s opekanými zemiakmi a plátkom mandarínky.  Dobrú chuť.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |