Morčacie / kuracie / prsia s čučoriedkami

hanina - bez fotkyhanina, 18. marca 2010

Morčacie mäso je lepšie, ale môže byť aj kuracie. Je možné pripravovať recept aj s jahodami, alebo marhuľami. /Potom je potrebné zmeniť aj džem/. Zobraziť celý popisMorčacie mäso je lepšie, ale môže byť aj kuracie. Je možné pripravovať recept aj s jahodami, alebo marhuľami. /Potom je potrebné zmeniť aj džem/. najlepšie je však s čučoriedkami a marhuľami.

Suroviny

2 ks
2 - 3  PL




Postup

  1. 1

    Prsia osolíme, okoreníme, potrieme čučoriedkovým džemom. Kompót scedíme / šťavu si odložíme na omáčku spolu s niekoľkými celými čučoriedkami/. Na prsia naukladáme odkvapkané čučoriedky, preložíme spojíme špáradlom, obalíme v hladkej múke a v rozšľahaných vajíčkach a pomaly opekáme.

  2. 2

    Ku šťave z čučoriedkového komptu pridáme celé čučoriedky, 2 - 3 PL džemu, solamyl rozmiešame, povaríme a podávame. Podávame s ryžou. Keď plníme marhuľami použijeme marhuľový džem.

Diskusia k receptu

babidka
tak toto je pre mna nieco naozaj nove , vyzera to na pekny a zaujimavy nedelny obed .diky, hned si to odkladam .
harni
3.štavu spolu so solamylom som povaril aby to nebolo take surove po solamyle a pridal kusky ovocia.
hanina
No pravdaže, to sa ja sklerotik nenapísala, lebo som si " asi" myslela, že sa to samo sebou rozumie, keď tam ide solamyl. Dodatočne sa ospravedlňujem. Cchutilo?
hanina
tinca a vďaka za slivkovú omáčku. vyskúšala som ju, je vynikajúca.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia