Morčacie kocočky v strúhanej zelenine

izabella929 - fotkaizabella929, 26. marca 2014

Veľmi rýchly, jednoduchý a chutný obed...len tak podľa svojej fantázie...

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks
1 hrsť
1 ks
1 ks
podľa chuti
štipka
štipka
1 pl
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvicu som dala roztopiť masť, pokrájala som do nej cibuľu, osmahla a pridala som pokrájané kocočky morčaciny...orestovala som všetko spolu...pridala som namočené dubáky a spolu zase podusila...napokon som pridala strúhanú zeleninu , pridala štipku červenej mletej papriky a podliala som všetko vodou...osolila, okorenila a dusila 20min. keď bolo všetko hotové ešte som to dochutila...pokiaľ sa všetko dusilo, uvarila som si cestoviny..zeleninu som strúhala na väčších očkách strúhadla...podávala som so sterilizovanou červenou kápiou...

    Morčacie kocočky v strúhanej zelenine - obrázok 1
  2. 2

    prejem vám dobrú chuť...

    Morčacie kocočky v strúhanej zelenine - obrázok 2

Diskusia k receptu

20 komentárov k receptu
Pekne jedlo,ked neviem,co navarit rychlo cez tyzden,ale ty ho mas naviac prevonane dubakmi,to by mi viac smakovalo :) Len tym divnofarebnym cestovinam nikdy nepridem na chut.
a ja okuliare na citanie nasadene nemam a stale citam,ze kačičky...:-))) a kde tam v pekle su,ked morcacie prsia pise... @izka.. pekny recept,podla mojej chuti..aj zeleninka,aj masko aj sacharidy:-)) vyzera to velmi chutne
Pekné, pestré a isto veľmi chutné jedlo... krásne naservírované, zaujímavý tanier... dokonalý zážitok na tanieri @izabella929 :)
@svedka , nepochopila som Tvoje "neviem prísť na chuť divnofarebným cestovinám" - majú nejakú výraznú inú chuť?
@svedka...len vo veľmi výnimočných prípadoch používam cestoviny z obchodu...dnes som mala veľa práce s kosením trávnikov, riešila som rýchly obed...inak radšej urobím domáce kocky,. široké rezance, nokedle...tiež mi tieto moc nechutia, ale raz to zvládneme v pohode...)
skoro ako sote, ktoreho je x-druhov, hribiky tam urcite urobia uzasnu chut, a cestovinka je vhodna priloha, domaca, kupena, ved setrime cas aj sily :) a ten tanier, hotova mandala, na to si @Izabelka expert :)
výborný obed, pekne naservírovaný, náhodou penne sú momentálne u nás semolinové aj zo 5 balíkov v špajzi, mládenci si sami varia ked nie je uvarené im po chuti doma a cvičia a musia mäso a cestoviny a to rezance do polievky som nekúpila dobrých 5 rokov veru, podobne široké, oboje robím zo semoliny, ale ani týmto cestovinám nie je dôvod sa vyhýbať
@Izabellka
moja milá..dobre si si navarila..chutilo by nám dvom doma...
si kráľovnou v kuchyni..príd aj k nám písať svoje kuchárske dejiny..!!
muž ti bude vdačný-on zje všetko..ked je lačný..!!
i ja budem dakovať-ked nemusím varechovať..!!..:-))
@frezia68..po čas súrnych prác na záhrade, rada preferujem niečo rýchle, aby aj robota bola urobená, aj žalúdok spokojný...@margaretka28..jeden krát sa dalo.-)@mariamka..dobre si ma spoznala, mam rada krásne veci okolo seba...)@elysa.. ľahký a jednoduchý.-)@havino...m álo používam v mojej kuchyni kupenské cestoviny, ale pre prípad, že nestíham,,,mám aj to v mojej komôrke po ruke..ale nasjsamlepšie sú naše vlastné...@radost...moja milá ani nevieš, ako rada by som sa mojich staručkých postarala, keby som ich ešte tu mala...navarila ,napiekla, kráľovsky obslúžila a urobila, čo by na očiach videla..Pán Boh to zariadil inak...@helenore..je to tak, ako píšeš...tiež sa na kuracinu ani pozrieť nemôžem, hoci neviem, či aj morčacinu tak isto nechovajú antibiotikami, ale len dúfam, že nie... Všetkým vám, ktorý ste nakukli do môjho albumu a pridali milý komentárik, veľmi pekne ďakujem.-)

Pridaj komentár k receptu: