Foto: marosko566
Koláč som robil druhý krát v živote ale chuťovo je parádny :)
25
porcií
porcií
120 minút
príprava
príprava
12 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Pripravíme si kvások z vlažného mlieka, cukru a droždia. Do misky dáme všetky suroviny a spolu s kváskom vypracujeme cesto. Jemne poprášime múkou a na teplom mieste (ja to robím v rúre) necháme vykysnúť.
- 2
Cesto vyvaľkáme na cca 1 - 2 cm a vykrojíme krúžky. Do stredu krúžku vtlačíme prst aby vznikla priehlbinka, dáme tvaroh a v strede tvarohu urobíme priehlbinku na lekvár.
- 3
Dáme piecť na 200°C približne 10 - 12 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu