Moje rezne

atekketa - bez fotkyatekketa, 7. novembra 2010
Moje rezne
Foto: atekketa

Recept som si vymyslela ja

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 kusy
3 kusy
2 lyžice
2 lyžičky
1 lyžička
2 lyžice
2 lyžičky




Postup

  1. 1

    Zo všetkých ingrediencii si pripravím macerát a vložím tam kuracie stehná alebo prsia,ja robím len stehná,vykostené a bez kože,v páci ich nechám najmenej 5 hodín

    Moje rezne  - obrázok 1
  2. 2

    rezne vyprážím a podávam s ryžou alebo zemiakovou kašou

    Moje rezne  - obrázok 2
  3. 3

    Rezne sú šťavnaté a netreba ich dlho piecť

Diskusia k receptu

evanaaa
Je to podobné, ako rezne v jogurtovej marináde a môžem povedať, že aj dobréé.
bobarka
vyzerajú a isto aj chutia perfektne, obaľujú sa aj v strúhanke?
bababa
Vynikajúce, krásne a určite aj veľmi chutné. Dnes večer si ich pripravím a zajtra k obedu ich vysmažím. Mala som s nimi síce trochu iný plán (chcela som z vykostených stehien urobiť perkelt), ale budú rezne.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
asi sa obaľujú aj v strúhanke, na obrázku to tak vypadá.
5509_1287151327 - profilový obrázok
mps
mps
vyzerajú výborne, vyskúšam a ukladám
evanaaa
Myslím že strúhanka tam nie je, aj keď to tak vypadá, ale to robia tievajíčka - 1 rezeň = 1 vajce.
mamenka
Ja do takejto zmesy dávam akékoľvek mäso na rezne. Tým, že nasiaknu tou zmesou, sú neskutočne šťavnaté a chutné. Nemusia sa obaľovať v strúhanke, zbytočne, môžu ostať len tak na prírodno. Tú "krustu" tam urobí tá zmes. Vyskúšajte, je to "bašta".
meryfri
potvrdzujem sú super ...na svoju 5O-ku som ich napiekla asi 1OO a každý chcel recept...ja mám podobný, ale dávam tam ešte cesnak, červenú papriku a nedávam horčicu a kečup,- toto pridávam, keď robím čínu...v strúhanke sa neobaľujú ...priamo z marinády idú na pekáč ...ja ich ešte najprv obalím jemne v hladkej múke a až potom dám do marinády a pripravujem ich deň vopred ...chutia aj na studeno
tetuska
aj ja som rozmýšľala, či sú v strúhanke, lebo ozaj tak vyzerajú...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia