Moje müsli tyčinky

mantheniel - fotkamantheniel, 28. decembra 2013

Recept som si troška upravila podľa seba, väčšinou si túto mnamku spravím pred turistikou alebo výletom kedy sa veľmi dobre zídu...zhltnete ich a máte Zobraziť celý popisRecept som si troška upravila podľa seba, väčšinou si túto mnamku spravím pred turistikou alebo výletom kedy sa veľmi dobre zídu...zhltnete ich a máte veľa energie .

20
porcií
20 minút
príprava
20 minút
na 170 °C

Suroviny

200 g
100 g
2 ks
2 PL
1 ČL
100 g
1 hrsť
1 hrsť
1 hrsť
25 g




Postup

  1. 1

    Vločky a orechy rozmixujeme na prašok alebo múčku, rozpučíme banány , a pridame k orechom a vločkam, sušené ovocie nakrájame alebo pomixujeme na menšie kúsky a vhodíme do misky, všetky ostatné suroviny primiešame a poriadne tú zmes zamiešame. Vystelieme si formu papierom na pečenie , my sme to piekli vo forme srnčí chrbát, celú hmotu tam pekne navrstvíme.

Diskusia k receptu

elef
tak tento recept tu uz je,dala ho tu kattija,ako domace musli tycinky,prave dnes ho idem robit,je presne tento,len si vynechala cokoladu:b
luss44
zdravá pochúťka sa vždy zíde, my dávame do müssli tyčiniek skoro to čo Ty, len tie ovsené vločky opražíme nasucho na panvici, chytia krásnu orieškovú vôňu, nemelieme ich
domci4
Vitaj na vareške :) moja víla :) Krásny prvý receptík, len tak ďalej... :) Tieto skúsim, vyzerajú skvelo :) ja robievam na plech do zapekacej misy a potom ich krájam, ale tieto sa mi páčia viac (lebo srnčí chrbát nepoužívam- a teraz ho využijem :p)
danda3
Tiež si pečiem musli tyčinky sama, Tvoje vyzerajú úžasne, vyskúšam.♥
stacy77777
dobrota, domáce sú sto krát lepšie, než tie čudá z obchodu, v ktorých koľko krát ani človek nevie,čo tam vlastne je....a vitaj medzi nami...:-))
mantheniel
Ďakujem za každý kompliment :) treba vyskúšať je to mňamka a určite lepšia ako to čo sa kupuje v obchodoch :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia