Moja cibuľková polievočka

dagmy - bez fotkydagmy, 23. januára 2013

Polievka vznikla len tak náhodou ked sme boli po oslave a mali sme chuť na niečo čo nás postaví na nohy, je nenáročná, rýchla Zobraziť celý popisPolievka vznikla len tak náhodou ked sme boli po oslave a mali sme chuť na niečo čo nás postaví na nohy, je nenáročná, rýchla a v podstate všetky množstvá záležia od Vašej chuti :-)

5
porcií
15-20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

3 velké
3-4




Postup

  1. 1

    Dala som sem 3 cibule ale kľudne môžete dať aj viac podľa toho ako vy lúbite, osmažila som ju a aj to záleží na Vás či si ju osmažíte do zlata alebo len tak do sklovita, ja som osmažila do zlata, pridáte slaninku, nemusí byť oravská taktiež dajte takú akú lúbite, plus pridajte šunkovú salámu, pokial sa Vám to tam nepozdáva nemusíte.

  2. 2

    Ked budete mať osmaženú cibuľku so slaninkou zalejte vriacou vodou alebo vývarom, pridajte na kocky nakrájané zemiačiky a prisoľte.

  3. 3

    ked už budú zemiačky mäkké pridajte bujón, pokial ste teda nezalievali vývarom. a podla chuti dosoľte a okoreňte. Ja ju ľúbim takúto vy si ju môžte ešte zahustiť múkovou zásmažkou a môžete si pridať kľudne do zásmažky aj mletú papriku len dajte pozor aby nezhorkla :-)

Diskusia k receptu

gordonko
....hmmmmmmm čo takto pridať ešte z drcenej rasce a priliať rozhabarkované vajíčko ???
remcula
Líbí se mi tvá polívečka!! Rychlovka a to já mám moc ráda!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia