Mleté mäso v lístkovom ceste

ailuj82 - fotkaailuj82, 25. decembra 2010
Mleté mäso v lístkovom ceste
Foto: ailuj82
20 minút
príprava
90 minút
na 180 °C

Suroviny

300 g, mleté
300 g, mleté
1 ks
1 čl
2 ks
1 stonka
1 ks, veľká
1 ks
1 ks
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Rožok nakrájame na malé kocky a zvlhčíme ho vodou alebo mliekom. Mleté mäso zmiešame so soľou, korením, vajíčkami, nastrúhaným cesnakom a pripraveným rožkom.

  2. 2

    Lístkové cesto si rozvaľkáme asi na veľkosť plechu /ja som cesto robila podľa receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-listkove-cesto-najrychlejsie-svete/5003-recept.html, len som vynechala kakao/.

  3. 3

    Na cesto rozotrieme ochutené mäso, na kraj dáme očistenú a na štvrťky nakrájanú mrkvu, párku, zeler a roládu stočíme.

    Mleté mäso v lístkovom ceste - obrázok 3
  4. 4

    Preložíme na pekáč vytretý olejom, zakreme alobalom a dáme do vyhriatej rúry. Pečieme asi 80 min. Potom dáme dole alobal a dopečieme do hneda.

    Mleté mäso v lístkovom ceste - obrázok 4
  5. 5

    Podávame so zemiakmi a cviklou alebo čalamádou.

    Mleté mäso v lístkovom ceste - obrázok 5

Diskusia k receptu

13juli
aka krasna farebna rolada , a da sa to aj z kupeneho cesta ?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia