Mištičkové soirée

nelajsia - fotkanelajsia, 12. júla 2013
Mištičkové soirée
Foto: nelajsia

Táto sladká variácia vznikla, keď som sa rozhodla niektoré denné jedlá nahradiť raw štýlom...výborné, zdravé, čerstvé, sladké

1-2
porcia
30 minút
príprava

Suroviny

1 miska
8 ks
5 ks
1 lyžica
2.vrstva:
2 - 3 ks
2 ks
1 dl
1 lyžica




Postup

  1. 1

    Datle, slnešnicové semiačka aj mandle namočte na pár hodín do vody. Príprava vrstvy č. 1: Rozmixujte slnečnicové semiačka, mandle, datle, med s kokosovým mliekom - podľa potreby, aby hmota bola roztierateľná Príprava vrstvy č. 2. - Rozmixujte marhule, datle, kokosové mlieko priveďte takmer k varu s lyžicou agar, nechajte vychladnúť a vmiešajte do marhuľovej vrstvy. Touto zmesou(plnkou) potrite prvú vrstvu, uhlaďte a nechajte v chladničke stuhnúť.

  2. 2

    Ak zmes chcete naplniť do tortovej formy, prísady zdvojnásobte, ja som to vrstvila do malej misy z jenského skla - pre jednu osobu. Môžete variovať, pridať aj hrozienka(tiež ich pred mixovaním namočte), prípadne primiešajte kokosové pyré alebo kakaové maslo

    Mištičkové soirée - obrázok 2

Diskusia k receptu

jamarlen
v mojej dnešnej surovej mištičke boli marhule posypané mletým makom s troškou drvených lístočkov stévie, postrúhanej škorice, klinčeka a vanilkového struku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia