Mištičkové soirée

Autor receptu: nelajsia

Táto sladká variácia vznikla, keď som sa rozhodla niektoré denné jedlá nahradiť raw štýlom...výborné, zdravé, čerstvé, sladké

1-2
porcia
30 minút
príprava

Postup

  1. Datle, slnešnicové semiačka aj mandle namočte na pár hodín do vody. Príprava vrstvy č. 1: Rozmixujte slnečnicové semiačka, mandle, datle, med s kokosovým mliekom - podľa potreby, aby hmota bola roztierateľná Príprava vrstvy č. 2. - Rozmixujte marhule, datle, kokosové mlieko priveďte takmer k varu s lyžicou agar, nechajte vychladnúť a vmiešajte do marhuľovej vrstvy. Touto zmesou(plnkou) potrite prvú vrstvu, uhlaďte a nechajte v chladničke stuhnúť.
  2. Ak zmes chcete naplniť do tortovej formy, prísady zdvojnásobte, ja som to vrstvila do malej misy z jenského skla - pre jednu osobu. Môžete variovať, pridať aj hrozienka(tiež ich pred mixovaním namočte), prípadne primiešajte kokosové pyré alebo kakaové maslo