Mištičkové soirée
Autor receptu: nelajsia
Táto sladká variácia vznikla, keď som sa rozhodla niektoré denné jedlá nahradiť raw štýlom...výborné, zdravé, čerstvé, sladké
1-2 porcia |
30 minút príprava |
Postup
- Datle, slnešnicové semiačka aj mandle namočte na pár hodín do vody.
Príprava vrstvy č. 1: Rozmixujte slnečnicové semiačka, mandle, datle, med s kokosovým mliekom - podľa potreby, aby hmota bola roztierateľná
Príprava vrstvy č. 2. - Rozmixujte marhule, datle, kokosové mlieko priveďte takmer k varu s lyžicou agar, nechajte vychladnúť a vmiešajte do marhuľovej vrstvy. Touto zmesou(plnkou) potrite prvú vrstvu, uhlaďte a nechajte v chladničke stuhnúť.
- Ak zmes chcete naplniť do tortovej formy, prísady zdvojnásobte, ja som to vrstvila do malej misy z jenského skla - pre jednu osobu.
Môžete variovať, pridať aj hrozienka(tiež ich pred mixovaním namočte), prípadne primiešajte kokosové pyré alebo kakaové maslo