Foto: mirka325
Mirkin krémeš, preto lebo ho zbožnujem je chuťovo výborný nie je náročny a hodí sa na každú príležitosť.
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
Na plech: | |
6 bal. |
|
Plnka I.: | |
2 bal. |
|
300 ml |
|
20 dkg |
|
75 dkg |
|
Plnka II.: | |
300 ml |
|
2 bal. |
|
400 ml |
|
2 bal. |
|
1 ks |
|
5 dkg |
|
Postup
-
1
Marínu otvoríme a poukladáme na plech celú ...
-
2
Do misky dáme mlieko, cukor, 2 Zlaté klasy a varíme do hustej kaše. Ked je kaša hustá, vypneme a dáme ju vychladiť až je studená. Po vychladnutí prídame do nej Palmarín a zmiešame spolu hmotu ...
-
3
Do jednej misky dáme mlieko, šľahačku v prášku, cukor podľa chuti a vymiešame do husta a dáme do chladničky stuhnúť na cca 15 mim .. Do druhej misky dáme pochúťkovú smotanu Pilos, stužovače, cukor a vymiešame do tuha a dáme do chladu na cca 10 mim.. Spolu potom hmoty zmiešame a natrieme na krém ...
-
4
Nakoniec si roztopíme horkú čokoládu pridáme Céru a za stáleho varenie miešame. Keď sa hmota roztopí vylejeme ju na celý koláč a roztrieme... A dáme chladiť na 1 - 1,5 hod.. Prajem Vám dobrú chuť...
Diskusia k receptu