Mini tortička ku Dňu matiek

kata130 - fotkakata130, 27. mája 2013
Mini tortička ku Dňu matiek
Foto: kata130

Túto tortičku som neplánovala.Robila som ju narýchlo a vyšla mi táto mini tortička.Príprava aj celková výroba mi trvala dokopy iba 25 minút.Mimina sa z Zobraziť celý popisTúto tortičku som neplánovala.Robila som ju narýchlo a vyšla mi táto mini tortička.Príprava aj celková výroba mi trvala dokopy iba 25 minút.Mimina sa z nej veľmi tešila :) A samozrejme že, aj výborne chutila. Ospravedlňujem sa,ale fotopostup som nestihla nafotiť pri tom zhone :D

5
porcií
25 minút
príprava

Suroviny

1 balík
250 g
3 PL
300 ml
1 PL
1 balík
pár kúskov
3 ks
20 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Ako prvé si zmiešame tvaroh s mliekom a trstinovým cukrom. Potom si pripravíme žatínový stužovač a vmiešame ho do vzniknutej polotekutej zmesi.

  2. 2

    Piškóty si poukladáme dookola hrnčeka,menšej formy, alebo misky.Na spodok poukladáme ešte zvišné piškóty.Dáme vrstvu zmesi a nadrobíme kúsky mliečnej čokoládya pridáme hrozienka.

  3. 3

    Do druhej vrztvy pôjdu zase menšie kúsky piškótov a trošku zmesi si zmiešame s kakaovým práškom a pridáme kakaovú vrstvu.Pridáme orechyv mede ak ich nemáme tak pridáme samostatne vlašské orechy s medom.

  4. 4

    Tretia vrstva pridáme zase čokoládu s hrozienkami zalejeme zmesou a na posypanie dáme čokoládu.Na vrch položíme 3 ks čokol.bonbónov môže byť aj raffaelo alebo ferrero rocher a posypeme kokosom. Obalíme mašličkou a mini tortička je na svete. Dáme na 3 hodiny do chladničky a môžme podávať :) Dobrú chuť

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia