Foto: kimika
Postup
-
1
Mäso si nakrájame na menšie kúsky. Orestujeme na cibuli, posypeme diabolským korením(podľa chuti, kto aké štiplavé má rád), červenou paprikou, pridáme celý stručik cesnaku, petržlenovú vňať(sušenú alebo čerstvú, akú máte) a podlejem vodou a dusíme do mäkka. Pred koncom pridáme lečo, paradajkový pretlak, mrazenú mexickú zmes, fazuľu a zeleninový bujón. Dovaríme do mäkka. Podľa potreby zahustíme hladkou múkou. Podávame s chlebíkom alebo bez. Polievka je veľmi sýta. Dobrú chuť!
recept na "chilli" je super, tesim sa na to, ked sa k tomu dostanem urobit, je to strasne dobre...
@evanaaa , nie, ja som to nebrala ako kritiku ale ako som písala len obhájenie postupu :))). Ano, to máš pravdu, vňaťka je krehká a dlhým varením stráca vitamíny ale tu ide skôr vyvariť z nej tú chuť.
Inak ešte lepšie ako petržlenová vňať je ligurček ale ten dostať len sušený, teda čerstvý som nevidela, čo je škoda lebo nádherne vonia ako polievkové maggi :)))