Medvedie labky

bambina1 - bez fotkybambina1, 16. marca 2012

vianocna klasika ktora nikdy nesklame a uspokoji v kazdom rocnom obdobi kazdy mlsny jazycek.

36
porcií
30 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

400 gramov
250 gramov
250 gramov
150 gramov
1 sacik
pol balicka
2
1-2 cajove lyzicky podla chuti




Postup

  1. 1

    vsetko zmiesat a naplnit formicky na medvedie labky alebo ine formicky a upiect pri teplote 180 stupnov15 minut

Diskusia k receptu

likalu
Chcem vediet, či sa lahko vyklápajú, či treba formičky vymazat, alebo nie. Ďakujem
bambina1
nie nedavam ani skoricu ani klincek do tychto,nejak nam to lepsie chuti,ja ich peciem na takom teflonovom plechu vcelku,vyzera to skoro ako plech na mini mufiny ale to ma tvary takych labiek,lahko sa to z toho vyklapa




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia