Medovníky

micha - bez fotkymicha, 18. decembra 2012

tento recept najradšej pououživam na Vianoce je to tradičný vianočný dezert a nikdy mi to nestvrdne a je to niekedy aj sýty dezert Zobraziť celý popistento recept najradšej pououživam na Vianoce je to tradičný vianočný dezert a nikdy mi to nestvrdne a je to niekedy aj sýty dezert a celej mojej rodine to vždy chuti

2
porcie
15 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

1 kg preosiata
380 g
300 g
120 g nie margarin
4 ks
2 ČL
5 ks
1 ČL




Postup

  1. 1

    Zamiesime všetky suroviny . Dáme na 24 h do chladničky.Vivalkáme na hrúbku 1cm. potom natrieme vajičkom a dáme do túby .

Diskusia k receptu

jozka2
a dac do tuby a potom co,zrejme do truby rozvalkane alebo vykrajovane ozdobky,nieco tu nie je uplne.
jeka
@jozka2 ,a čo chceš od desaťročného dievčatka,aby ti tu písalo litanie?
vladkaku
Výborne, viem si predstaviť ako ich dnes krásne ozdobuješ, aspoň mamine pomôžeš :-). Skúsim pre zmenu Tvoj receptík.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia