Mediteránska ryba (fotorecept)

Autor receptu: egreska

Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...

3-4
porcie
5 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibulku si orestujeme na oleji,neskor pridame cesnak.Kto ma rad pikantné,môže si pridat aj nakrajanu chilli papričku.
  2. Zaprašime ml.červenou paprikou,mletou rascou a premiešame.
  3. Pridame plechovku paradajok a papriku.Ak použijete čerstve paradajky,podlejte to asi 1 dcl vody.Ak to budete robit so zemiakmi, tak ich pridajte teraz.
  4. Dochutíme to koreninami a bylinkami a pridame čierne olivy.Chvílu podusíme..
  5. ..a pridame nakrajané filety na väčšie kocky.Zakryjeme a dusíme asi 5 minut.
  6. Odstavíme a pridame vňať..Hotovo !!