4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Limetku dobre umyjeme, z polovičky nastrúhame kôrku do misky, potom limetku rozkrojíme a vymačkame znej do misky všetku šťavu.
- 2
Pridame med, vymačkanu šťavu z nastruhaného zázvoru, pokrájaný koriander, olej a všetko dobre premiešame
- 3
Filet lososa stiahneme z kože aj šedu vrstvu pod kožou. Nakrajame na porcie a dame do misky s marinadou. Zakryjeme fóliou a na 30 minút dáme do chladu.
- 4
Namarinované porcie lososa osolime a opekame na teflonovej panvici približne 10 minút podľa hrubky filetu. Pred podavaním ozdobte rybu jemnými prúžkami limetovej kôry. 1 porcia 1894 KJ / 452Kcal
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu